URETAANIPOJAT
Vahvaa tekemistä 30 vuotta
PALVELUT
Putkistot
Kylmäputkistot PU-elementeillä saadaan aikaan erittäin tiiviitä kylmätiloja. Esimerkiksi elintarvike- ja kalanjalostustehtaissa kylmäputkistojen eristeenä käytetään yleisesti PU-eristeitä. PU-eristeillä eristetyn kylmätilan lämpö voi vaihdella -40 asteesta +40 asteeseen. Erityisen kuumiin tai kylmiin olosuhteisiin on kehitetty omat paikalla valettavat tai ruiskutettavat PU-eristeensä. Kaukolämpöputkistot Kaukolämpöverkon käyttölämpötila saattaa olla jopa +120 °C ja nesteytetyn luonnonkaasun lämpötila jopa alle -165 °C.
Laattioiden
nostot
Laattioiden nostot ja tasaukset Uretaanipojilta löytyvät hyvät ja oikeat ratkaisut lattioiden tasoitukseen sekä oikaisuun. Erinomainen kalustomme kattaa työn kulun hallitusti sekä nopeaan tahtiin oli sitten kyseessä uudisrakennukset tai saneerauskohteet. Lattioiden alle valettavalla PU-eristeellä voidaan nostaa ja oikaista lattioita jopa kymmeniä senttejä ja samalla parannetaan laattioiden lämpöeristystä vastaamaan paremmin nykyisiä energiansäästötavoitteita.
Ruiskutus
Ruiskutus Ruikutettavalla PU-eristeellä saadaan aikaan saumaton, tiivis ja kylmäsillaton eristys jopa monimuotoisiin rakenteisiin. Jo ohut kerros ruiskutettavaa PU-eristettä eristää tehokkaasti ja se soveltuu hyvin mm. pientalon peruskorjaukseen. Polyuretaani on lujuusominaisuuksiltaan erinomainen. Kevyissä eristeissä puristuslujuus on 100-200 kPa, vetolujuus 150-1250 kPa. Raskaammilla laaduilla päästään 2-3 kertaa suurempiin arvoihin. Energialaitoksen varastosiilon katon kondensioeristys Ilmastointikanavien lämpöeristys Ratamummun eristys Katon TT-laatan eristys (kuvassa maalattuna)
Säiliöeristys
Säiliöeristys Rumpukompostori Mosjø Norja Ruikutettavalla PU-eristeellä saadaan aikaan täysin tiivis eristekerros. Eristekerros on saumaton ja yhtenäinen sekä toimii höyrysulkuna. Eristepaksuudet skaalautuvat tarpeen ja käyttökohteen mukaan. eriostyskyky ja muoto säilyvät samoina vuodesta toiseen. Käyttöikä on jopa yli 100 vuotta. Jäävesisiilon pohjan eristys