Lattioiden nosto helposti ja nopeasti Seinäjoelta

Ota yhteyttä

Uretaanipojat Oy toteuttaa lattioiden nostot ja tasaukset helposti polyuretaanieristettä käyttäen. Palvelemme Seinäjoelta käsin koko Suomen alueella. Lattioiden alle valettavalla polyuretaanieristeellä voimme kätevästi nostaa ja oikaista lattioita jopa kymmeniä senttejä.

Samalla saamme parannettua lattioiden lämpöeristystä vastaamaan paremmin nykyisiä energiansäästötavoitteita. Kerromme mielellämme lisää lattioiden nostosta ja tasauksesta!

Miksi lattia painuu?

Lattian painumiseen on useita mahdollisia eri syitä. Maaperässä tapahtuvat muutokset voivat vaikuttaa lattian ja koko rakennuksenkin painumiseen. Sääolosuhteet voivat myös muuttaa eri maa-aineksien käyttäytymistä. Vastaavasti lähistöllä kulkeva raskas liikenne voi aiheuttaa pitkäkestoista tärinää ja siten muutoksia maaperään. Muita syitä voivat olla tulvat, salaojien liiallinen kuivuminen tai vaurioituneet rakennusperustukset. 


Alan ammattilaisina selvitämme aina, miksi lattia on alkanut painua ja teemme yksityiskohtaisen suunnitelman ongelman korjaamiseksi. 

Lattian nosto sujuu onnistuneesti polyuretaanilla

Koska polyuretaanilla on vahva nostovoima, käytämme sitä lattian nostoissa ja tasoituksissa. Ruiskutamme polyuretaania lattian alle ja nostamme lattian nopeasti oikeaan kohtaan. Polyuretaani kovettuu nopeasti lattian ja maan väliin. Se toimii myös hyvänä eristeenä, joka pitää kylmän ilman ulkona ja lämpimän sisällä. Se kestää kovaakin kulutusta ja on lisäksi ympäristöystävällinen valinta.

Polyuretaanieristykset teemme aina joustavasti ja asumista häiritsemättä. Kun huomaat lattian alkavan painua, ota meihin yhteyttä. Lattia kannattaa nostaa ajoissa, ennen kuin painumista ehtii tapahtua liikaa. Polyuretaanieristys lisää myös rakennuksesi arvoa ja asumismukavuutta.

Lue lisää yrityksestämme

Lattioiden oikaisua yrityksille ja yksityisille 

Polyuretaanin käyttö lattian oikaisu- ja tasoitusmenetelmänä sopii hyvin kaikenlaisiin kohteisiin. Palvelemme yrityksiä ja kotitalouksia sekä teollisuuden toimijoita ja julkisia tahoja. Työskentelemme aina suunnitelmallisesti. Työn alkaessa tutkimme tarkasti kohteen ja teemme tarvittavat mittaustyöt. Aikataulutamme työn etenemisen tarkoin ja määritämme ruiskutusreikien sijainnin sekä määrän. 


Varsinainen työ etenee polyuretaanin ruiskutuksella lattian ja maaperän väliseen tilaan. Käytämme laadukkaita mittausvälineitä, jotta saamme lattian nostettua juuri haluttuun kohtaan. Lopuksi suljemme ruiskutusreiät ja teemme tarvittavat mittaukset. Siistimme luonnollisesti myös työskentelyalueemme. 

Kysy lisätietoja