Saumattomat eristykset jopa monimuotoisiin rakenteisiin PU-eristettä käyttäen Seinäjoelta

Katso yhteystietomme

Uretaanipojat Oy on polyuretaani- eli PU-eristeellä tehtävien eristystöiden kokenut asiantuntija Seinäjoelta. Meiltä saat saumattomat ja tiiviit sekä kylmäsillattomat eristykset kätevästi jopa monimuotoisiin rakenteisiin polyuretaanieristettä käyttäen. Palvelemme Seinäjoen seudun lisäksi myös muualla Suomessa. Meillä on jo 30 vuoden työkokemus alan töistä, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme.

Tiesitkö, että jo ohut kerros ruiskutettavaa polyuretaanieristettä eristää tehokkaasti? Polyuretaani on lujuusominaisuuksiltaan erinomainen. Kevyissä eristeissä puristuslujuus on 100–200 kPs ja vetolujuus 150–1250 kPa. Raskaammilla laaduilla päästään jopa kahdesta kolmeen kertaa suurempiin lujuusarvoihin. Kerro, minkälaiseen kohteeseen tarvitset polyuretaanieristeellä tehtävää ruiskutusta. Palvelemme sinua mielellämme!

Eristystyömme kohteita 

Polyuretaanieristettä olemme käyttäneet esimerkiksi näissä kohteissa:

  • energialaitoksen varastosiilon katon kondensioeristyksessä

  • ilmastointikanavien lämpöeristyksessä

  • katon TT-laatan eristyksessä

  • ratarummun eristyksessä.

Kerromme mielellämme lisää polyuretaanieristeen käytöstä erilaisissa kohteissa. Niin pienet kuin suuret ja haasteellisetkin urakat teemme raudanlujaa ammattitaitoamme käyttäen. Työskentelemme aina sovitussa aikataulussa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua sekä kustannustehokkaita ratkaisuja

Ota yhteyttä

Polyuretaaniruiskutuksen etuja

Polyuretaanieristettä ruiskuttamalla pystymme saamaan erittäin tiiviin ja saumattoman eristekerroksen. Se myös liimautuu tehokkaasti mitä erilaisimmille pintamateriaaleille. Ruiskutusta voimme tehdä lisäksi epätasaisille pinnoille. Koska polyuretaani ei läpäise kosteutta, se suojaa tehokkaasti rakenteita sekä rakennuksia liialliselta kosteudelta ja estää siten homeongelmat.


Ruiskutettavan polyuretaanieristeen pinnalla ei ole mitään radioaaltoja häiritsevää pinnoitetta. Voit siis olla varma, että eriste ei häiritse matkapuhelinliikennettä.

Meiltä saat ammattitaitoiset polyuretaaniruiskutukset tarvitsemaasi kohteeseen. Työskentelemme suunnitelmallisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Työn jälkemme on korkealaatuista ja viimeisteltyä. Palveluihimme kuuluvat myös kylmäputkistojen ruiskutus ja lattioiden nostot sekä säiliöeristykset. Työskentelemme Seinäjoen lisäksi koko muun Suomen alueella.


Käyttämämme raaka-aineet ovat pääasiallisesti CE-merkittyjä, E-paloluokkaa ja M1-sisäilmaluokkaa.

Pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta