Korkealaatuiset ja kestävät säiliöeristykset Seinäjoelta

Ota yhteyttä

Uretaanipojat Oy Seinäjoelta toteuttaa korkealaatuiset ja kestävät säiliöeristykset monenkokoisiin ja -näköisiin säiliöihin koko Suomessa. Kerro meille, minkälaista säiliöeristystä tarvitset! Palvelumme on aina joustavaa, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä.

Ruiskutettavalla polyuretaanieristeellä saamme aikaan täysin tiiviin eristekerroksen. Eristekerros on täysin saumaton ja yhtenäinen sekä toimii hyvin myös höyrysulkuna. Eristyskyky ja -muoto säilyvät samoina vuodesta toiseen. 

Säiliöeristyksen kohteita 

Meillä on pitkä työhistoria ja alan asiantuntemus erilaisista säiliöeristyksistä. Eristystyömme kohteisiin ovat kuuluneet muun muassa:

  • hiilidioksidin varastosäiliö

  • jäävesisiilon pohja

  • trailerisäiliö.

Kaikki säiliöeristykset teemme nykyaikaisia työvälineitä ja kohteeseen parhaiten sopivia työmenetelmiä käyttäen. Panostamme viimeisteltyyn työn jälkeen, olipa työkohteemme pieni tai suuri ja haasteellinen. Olemme luotettava toimija, joka vaalii pitkiä asiakassuhteita. Yhteistyö kanssamme on helppoa. Tiedotamme asiakkaitamme aina säännöllisesti työn edistymisestä.

Tutustu työkohteisiimme vuosien varrelta

Eristämme teollisuuden säiliöt asiantuntevasti

Teollisuuden toimijat työskentelevät työprosessien aikana eri kokoisten ja muotoisten säiliöiden kanssa. Säiliöissä olevan materiaalin lämpötila voi vaihdella paljonkin siirryttäessä yhdestä prosessista toiseen.


Lämpöeristyksellä pystymme huomattavasti vähentämään lämpöhävikin määrää ja samalla pitämään säiliössä olevan materiaalin lämpötilan oikeana. Näin koko prosessi toimii tehokkaammin.

Meiltä saat osaavaa palvelua teollisuuseristyksiin liittyvissä asioissa. Palvelemme jo 30 vuoden työkokemuksella ja ammattitaidolla, joten voit luottaa onnistuneeseen sekä varmaan työskentelyymme.

Pyydä tarjous!

Muut palvelumme 

Säiliöeristysten lisäksi teemme myös osaavaa kylmäputkistojen ruiskutusta, helppoa lattioiden nostoa ja tasoitusta sekä erilaisia ruiskutustöitä polyuretaanieristettä käyttäen. Palvelemme yrityksiä ja teollisuuden toimijoita sekä yksityisasiakkaita Seinäjoella ja muualla Suomessa. Meiltä saat aina kilpailukykyiset tarjoukset tarvitsemastasi palvelusta.

Lue lisää yrityksestämme