Asiantuntevaa kylmäputkistojen ruiskutusta vuodesta 1986 Seinäjoelta

Ota yhteyttä

Uretaanipojat Oy tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa kylmäputkistojen ruiskutusta Seinäjoella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Kylmäputkistojen ruiskutusta olemme tehneet jo vuodesta 1986, joten voit luottaa varmaan ja onnistuneeseen työskentelyymme. 

Yhteistyössä raaka-aineiden maahantuojien kanssa olemme pyrkineet kehittämään oikeanlaiset materiaalit eri työkohteisiin. Näin takaamme korkealaatuisen työn jäljen myös haasteellisissakin kohteissa. Kylmäputkistojen ruiskutusta teemme eniten elintarviketeollisuuden toimijoille. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Miksi ruiskutettava polyuretaanieriste on hyvä valinta? 

Tiesitkö, että ruiskutettava polyuretaanieriste on myös ekologinen valinta? Sen avulla eristäminen hoituu nopeasti ja tehokkaasti – mikä parasta, lämpöeristys säilyy hyvänä jopa useiden sukupolvien ajan. Polyuretaanieriste vastaa hyvin teollisuuden tarpeisiin. Esimerkiksi poikkeuksellisen kylmiin tai kuumiin olosuhteisiin ruiskutettava polyuretaanieriste sopii erinomaisesti. Se myös levittyy helposti ja tasaisesti kaikenkokoisille sekä -muotoisille pinnoille. 

Työmme kohteita:

  • kaukolämpöputkistot: kaukolämpöputkien jatko-osien eristystyöt
  • kylmäputkistot: polyuretaanilla eristetyt jäähdytysputket.

Kaukolämpöputkien jatko-osien eristystyöt teemme vankkaa kokemustamme käyttäen. Polyuretaanieristeen rakenne takaa hyvän eristyskyvyn ja kestävyyden sekä pitkän käyttöiän. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia, kun halutaan kaukolämpöputkien jatko-osien laadukasta eristystä.


Eristämämme jäähdytysputket ovat pääasiallisesti elintarviketeollisuudessa ja kylmävarastoissa.

Kylmäaineena putkissa voi olla ammoniakki, hiilidioksidi, glykoliliuos tai vain jäävesi. Kylmäputkien polyuretaanieristys on kustannustehokas eristysmuoto, sillä se vähentää merkittävästi energiankulutusta.

Meihin voit ottaa aina yhteyttä, kun haluat lisätietoja eristystöistä.

Katso yhteystietomme täältä

Räätälöityä ja asiantuntevaa palvelua

Meiltä saat räätälöityä, juuri sinun tarpeisiisi vastaavaa palvelua. Työskentelemme asiantuntevasti niin pienissä kuin suurissakin työkohteissa. Tartumme työhön nopeasti ja työskentelemme ripeästi.

Teemme myös lattioiden nostot